Kundeinformation

 

 

Som kontokunde med en B2B konto får du en række fordele, deriblandt handel på faktura og til nedsatte priser samt skræddersyet service.*

 

  • Som kontokunde vil dine profilprodukter ligge klar til bestilling uden brug af tid på gentagene korrektur godkendelser.

 

  • Som erhvervskunde med eller uden konto, kan du selv vælge hvornår din tid bedst er brugt på indkøb, vi har åbent 24 timer i døgnet.

 

  • Du er altid velkommen til at handle som "gæst", uden en kundekonto og til listepriser, du kan betale online med kort.

 

*kontokunde er en kunde der har løbende samhandel på flere produkter. Kontokunde guld og Platin hør om særligevilkår.

 

Kontokunde

Vi vil anbefale du ringer eller booker et møde med os og ser hvad din virksomhed kan få ud af at bruge os som leverandør.

Vi kan tilrette handelsvilkår, priser og services efter et individuelt behov.

 

Vi står klar til at hjælpe med forslag og rådgivning, både i forhold til vores produkter og service, men også i forhold til at kigge på mulighederne ude i din forretning, til at skabe professionel opmærksomhed og branding. Brug os endelig!

 

 

Store bilhuse og kæder

Til store bilhuse og kæder kan vi tilbyde jer et "lukket og privat" modul hvor i kan være med til at bestemme hvem, hvad og hvilke produkter der kan bestilles og ses. Ring for at høre mere om mulighederne og få inspiration til hvad vores andre kunder gør og hvordan vores "bufferservice" fungere. (vigtige logo produkter leveres til tiden)

 

 

Lagervare og udvikling af produkter

Vi har på vores flere lagerlokationer mange forskellige produkter liggende, og vi udvider løbende vores faste sortiment efter trends og forespørgelser. 

 

Faktisk er vi pga vores store viden om materialer og vores tekniske muligheder for udvikling af nye produkter altid åbne for henvendelser fra vores kunder der søger noget bestemt som ikke lige fremgår som en alm. lagervare, vi kan nemlig sammen med kunden altid finde en løsning. Så søger du produkt, som ikke fremgår i vores onlinebutik, er der stor sandsynlighed for at vi kan hjælpe din virksomhed alligevel, skriv til: ahb@ahbdanmark.dk eller ring til os.